Έπειτα από 20 συνεχόμενα χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο προϊόντων που αφορούν τους μικρούς σας φίλους , παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές έχοντας στόχο την πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών των πιστών σας φίλων.

 

Η μακροχρόνια μας πείρα μας επιτρέπει να διαλέγουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, εσείς απλά επισκεφτείτε το eshop μας και θα δείτε όλα τα επώνυμα προϊόντα και τροφές στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για να σας λύσουμε απορίες και να σας συμβουλέψουμε να διαλέξετε το καλύτερο προϊόν ή υπηρεσία για σας.      

  

            

 

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


     Παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες τάσεις τις εκπαίδευσης σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσπαθούμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση στηρίζεται στη σχέση που αναπτύσσουμε με το σκύλο και όχι στη βία, χωρίς να αποχωρίζεστε το σκύλο σας ούτε μια μέρα. Ο σκύλος σας μιλάει και σας μιλάει πάντα.

 

Το πρόβλημα το έχετε εσείς που δεν τον καταλαβαίνετε. Ο σκύλος σας καταλαβαίνει και καταλαβαίνει τα πάντα. Το πρόβλημα το έχετε εσείς που δεν μπορείτε να του μιλήσετε.

 

Στα προγράμματα εκπαίδευσης θα σας μάθουμε να καταλαβαίνετε το σκύλο σας, αλλά θα σας μάθουμε επίσης και πώς να του μιλάτε! Εσείς μπορείτε να μιλήσετε στο σκύλο σας με τη φωνή σας και με τα χέρια σας, ακόμα και με την έκφραση του προσώπου ή με το σώμα σας.

 

Αυτός θα σας μιλήσει με την έκφρασή του, τα αυτιά, την ουρά του, την πόζα του, το παιχνίδισμα του, τη φωνή του, αλλά πάνω απ' όλα... με την αγάπη του! 

 

Οι σκύλοι χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως : αστυνομικοί σκύλοι, σκύλοι ιχνηλάτες, σκύλοι οδηγοί, τσομπανόσκυλα, σκύλοι φύλακες και σκύλοι συντροφιάς.

 

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ο δικός ας σκύλος σίγουρα έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης γι' αυτόν.

Κάντε Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας E-mail