
Το κρέας από πάπια είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεΐνης.
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFA), τα οποία μειώνουν τη χοληστερόλη του αίματος. Είναι μια εξαιρετική πηγή νιασίνης (βιταμίνη Β 3). Η Νιασίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις μεταβολικές διεργασίες στον οργανισμό και μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα. Το κρέας της πάπιας, περιλαμβάνει περαιτέρω βιταμίνες Α και C, μέταλλα, σίδηρο, ασβέστιο και σελήνιο.
Ο Φασιανός είναι μια πολύ καλή πηγή της βιταμίνης Β12, φωσφόρου και σεληνίου. Ο συνδυασμός της πάπιας και φασιανού, αποτελεί μια ισορροπημένη και πλούσια διατροφή.
Σύνθεση: κρέας πάπιας (30%), κρέας φασιανού (22%), μπιζέλια (20%), λίπος κοτόπουλου (προστατευμένο τοκοφερόλες 8%), πάπια (5%), συκώτι πάπιας (3%), μήλα (3% ), άμυλο ταπιόκα (3%), έλαιο σολομού (2%), καρότα (1%), λιναρόσπορος (1%), ρεβίθια (1%), υδρολυμένη κελύφη οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης, 0,026%), εκχύλισμα του χόνδρου ( πηγή χονδροϊτίνης, 0,016%), μαγιά μπύρας (πηγή μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες, 0,015%), κιχωρίο (πηγή φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, 0,01%), Yucca schidigera (0,01%), φύκια (0.01% ), ψύλλιο (0,01%), θυμάρι (0,01%), δεντρολίβανο (0.01%), ρίγανη (0,01%), βακκίνια (0,0008%), βατόμουρα (0,0008%) σμέουρα (0,0008%).
Διατροφική πρόσθετο ανά 1 kg: Βιταμίνη Α (E672) 20 000 IU, βιταμίνης D 3 (E671) 1500 IU, βιταμίνη Ε (α-τοκοφερόλη) (3a700) 400 mg, ψευδαργύρος (Ε6) 85 mg, σίδηρος (Ε1) 70 mg, μαγγάνιο (Ε5) 35 mg, ιωδίου (Ε2) 0,65 mg, χαλκός (Ε4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg.
Αναλυτικά συστατικά ανά 1 kg: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 37,0% λίπος, 18,0%, τέφρα 8,5%, Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 2,5%, υγρασία 10,0%, Ασβέστιο 1,8%, Φώσφορος 1,5%.
Το βάρος ενός ενήλικα σκύλου (kg) | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 |
Ημερήσια Δόση (g) | 70 | 120 | 160 | 200 | 240 | 270 | 340 | 400 | 460 | 520 | 570 | 620 |
Μεταβολίσιμη ενέργεια 3900 kcal / kg. Ωμέγα 3: 0,33%, Ωμέγα 6: 2,34%.
Κάντε Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας E-mail